Faceți căutări pe acest blog

vineri, 26 februarie 2010

Diana Dreghiciu Lovley 50 s


          Viata inseamna a transforma constant in lumina si in flacara tot ceea ce suntem si tot ce intalnim ,Friedrich Nietzsche
          Diana Dreghiciu a absolvit Facultatea de Arte Vizuale din Oradea, secţia design vestimentar,in anul 2009. Ea a câştigat concursul naţional de burse guvernamentale la secţia Artă şi a obţinut o bursă la Milano

          In 26 noiembrie 2009, la Restaurantul Mercur din Alba Iulia, a avut loc prezentare de moda si expozitie personala cu vanzare a designer-ului de moda Diana Dreghiciu. Scopul acestui eveniment, a fost strangerea fondurilor necesare pentru acoperirea taxei de studii pentru cursurile de master ale Institutului European de Design din Milano.


          Evenimentul a fost marcat prin vernisajul unei expoziţii cu lucrari personale (grafica si pictura), si prezentarea unei colectii de moda.
         Tablourile au facut parte din colectia „Evoluţie“ .Primele tablouri vandute pana acum de artista ,au si o semnificatie aparte pentru aceasta. 
"Sunt lucrările mele de suflet. Ilustrează stările de spirit prin care am trecut şi evoluţia mea din punct de vedere cronologic. Sunt o părticică din mine, din ceea ce sunt eu. Au ajutat la formarea mea“, a spus Diana Dreghiciu.

              Pentru prezentarea de moda Diana Dreghiciu a ales o colectie din primavera-vara 2009,pregatita chiar la Milano,o colectie cu un nume la fel de sugestiv ca si piesele prezentate : „Lovely 50’s“.
Modelele sunt inspirate din stilul anilor ’50 , ani in care feminitatea si eleganta era atribute firesti ale femeii.


                 Pentru a readuce cateva clipe din farmecul anilor 50 ,pe ritmuri uitate, dar atat de calde,de jazz ,manechinele desprinse dintr o lume de poveste, paseau pe un covor de frunze uscate invaluite doar de lumina plina de mister data de sfesnice din fier forjat.
       Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu